Monthly Archives: april 2016

NIEUWS

Op 10 juni 2020 reikte ik voor de elfde keer de Koerselman-prijs uit bij KWR. Ditmaal aan een groep onderzoekers die een artikel schreef over hoe je uit het voorkomen van Corona in rioolwater kunt afleiden hoeveel mensen er zijn besmet met dit virus. Deze methode is onderdeel van het Corona dashboard van het Rijk.

 

Samenwerking

Ik werk momenteel samen met Elke Dag Beter. Deze organisatie helpt goede doelen elke dag beter te worden op het gebied van digital marketing en organisatieverandering.

 

Trainingen

Ik geef regelmatig een eendaagse crash course verandermanagement en een een-daagse masterclass Viral Change.  Wil je meer weten over deze trainingen? Hier lees je er meer over. Ook incompany mogelijk.

 

In november 2018 rondde ik de opleiding Corporate Antropologie bij de Academie voor Organisatiecultuur af, en in 2020 Deep Democracy (level 3). Ik ben nu als gecertificeerd corporate antropoloog nog beter in staat de organisatiecultuur in beeld te brengen en – indien de klant dat wenst – een traject te begeleiden om die cultuur te veranderen. In 2019  volgde ik het expert-programma Rake Vragen bij Siets Bakker.

Mijn meest gelezen LinkedIn-blog,  Luiheid, de meest onderschatte competentie bij veranderprocessen, is inmiddels meer dan 40.000 keer gelezen, 15.000 keer ‘geliked’ en 1500 keer gedeeld.