Monthly Archives: april 2016

NIEUWS

Op 16 mei 2023 reikte ik voor de dertiende  keer de Koerselman-prijs uit bij KWR. Ditmaal aan Frederic Béen die de prijs ook namens Gertjan Medema en Leo Heijnen in ontvangst nam. Het is een onderscheiding voor het hoogste aantal citaties van een publicatie. Dit jaar was dat een artikel over het gebruik van rioolwateranalyses om de verspreiding van COVID-19 te monitoren.

Trainingen

Ik geef sinds 2020 regelmatig een eendaagse crash course verandermanagement en een een-daagse masterclass Viral Change.  En sinds 2023 ook een werkplaats inclusieve besluitvorming. Wil je meer weten over deze trainingen? Hier lees je er meer over. Ook incompany mogelijk.

                     

Investeren in mezelf

Ik investeer jaarlijks in mijn eigen ontwikkeling. In 2018 volgde ik de opleiding Corporate Antropologie in 2019  het expert-programma Rake Vragen en in 2020 Deep Democracy . Ik ben als gecertificeerd corporate antropoloog nog beter in staat de organisatiecultuur in beeld te brengen en een traject te begeleiden om die cultuur te veranderen.

 

Bloggen

Ik blog op LinkedIn over verandermanagement en organisatieontwikkeling. Mijn meest gelezen LinkedIn-blog,  Luiheid, de meest onderschatte competentie bij veranderprocessen, is inmiddels meer dan 45.000 keer gelezen, 15.000 keer ‘geliket’ en 1500 keer gedeeld.