NIEUWS

Trainingen

Ik geef op 1 april 2021 een eendaagse crash course verandermanagement en op 29 april en 20 mei 2021 een eendaagse masterclass Viral Change.  Wil je meer weten over deze trainingen? Hier lees je er meer over. Ook incompany mogelijk.

 

Op 2 april 2019 reikte ik voor de negende keer de Koerselman-prijs uit bij KWR. Ditmaal aan onderzoeker Ruud Bartholomeus.  Hij schreef het wetenschappelijke artikel dat in 2018 het meest werd geciteerd.

 

 

In november 2018 rondde ik de opleiding Corporate Antropologie bij de Academie voor Organisatiecultuur af, en in 2020 Deep Democracy (level 3). Ik ben nu als gecertificeerd corporate antropoloog nog beter in staat de organisatiecultuur in beeld te brengen en – indien de klant dat wenst – een traject te begeleiden om die cultuur te veranderen. In 2019  volgde ik het expert-programma Rake Vragen bij Siets Bakker.

Mijn meest gelezen LinkedIn-blog,  Luiheid, de meest onderschatte competentie bij veranderprocessen, is inmiddels meer dan 40.000 keer gelezen, 15.000 keer ‘geliked’ en 1500 keer gedeeld.