NIEUWS

Op 5 april 2022 reikte ik voor de twaalfde  keer de Koerselman-prijs uit bij KWR. Ditmaal Emile Cornelissen voor een artikel  over het (her)gebruik van afvalwater voor drinkwaterproductie. Emile won de prijs voor de derde maal, wat een unicum is!

 

 

Trainingen

Ik geef sinds 2020 regelmatig een eendaagse crash course verandermanagement en een een-daagse masterclass Viral Change.  En sinds 2023 ook een werkplaats inclusieve besluitvorming. Wil je meer weten over deze trainingen? Hier lees je er meer over. Ook incompany mogelijk.

                     

Investeren in mezelf

Ik investeer jaarlijks in mijn eigen ontwikkeling. In 2018 volgde ik de opleiding Corporate Antropologie in 2019  het expert-programma Rake Vragen en in 2020 Deep Democracy . Ik ben als gecertificeerd corporate antropoloog nog beter in staat de organisatiecultuur in beeld te brengen en een traject te begeleiden om die cultuur te veranderen.

 

Bloggen

Ik blog op LinkedIn over verandermanagement en organisatieontwikkeling. Mijn meest gelezen LinkedIn-blog,  Luiheid, de meest onderschatte competentie bij veranderprocessen, is inmiddels meer dan 40.000 keer gelezen, 15.000 keer ‘geliket’ en 1500 keer gedeeld.