Masterclass Viral Change

Wat kun je verwachten?

Op deze eendaagse masterclass staat in de ochtend het gedachtengoed van Leandro Herrero centraal. Zijn kijk op wat een organisatie is, en hoe die functioneert. En waarom traditionele veranderaanpakken niet werken, welke denkfouten daarin zitten. We gaan daarover intensief met elkaar in gesprek, en doen een paar korte opdrachten om de theorie te verteren. Spoiler alert: je komt tot inzichten die mogelijk een ontwrichtend effect hebben op jouw beeld over organisaties en organisatieverandering. Mogelijk raak je ‘bewust onbekwaam’. Weet je ook eens hoe dat voelt.

De middag staat in het teken van ‘how to’, en is geheel gewijd aan het stappenplan om Viral Change toe te passen bij een veranderopgave. We bespreken in detail met welke 11 stappen je een Viral Change traject opzet en uitvoert. Beginnend bij het samenstellen van je veranderteam, en eindigend bij het borgen van de verandering in je organisatie. Wie daarin welke rol heeft, over de do’s en dont’s, agenda’s van bijeenkomsten, etc. Op zo’n manier dat je er in je eigen organisatie direct mee aan de slag kunt.

Na afloop ben je goed op de hoogte van het concept Viral Change en de achtergrond daarbij, en kun je het in de praktijk toepassen bij een veranderopgave.

Tot twee maanden na afloop van de bijeenkomst kun je kosteloos telefonisch sparren en feedback krijgen bij het toepassen van wat je hebt geleerd.

De eendaagse in company crash course vindt plaats op locatie bij de klant of in Utrecht, op een volledig Coronaproof locatie.

Voor wie? (Medior)-senior veranderaars, managers en adviseurs.

Maximaal 15 deelnemers.

Praktische informatie en inschrijven:

Inschrijven viral change 30 sept 2021

Wat zeiden eerdere deelnemers over deze masterclass? 

Maurits van der Graaf | Pleiade Consultancy, consultant
“Door de cursus word je ervan doordrongen dat organisatieverandering gelijk staat aan gedragsverandering en dat je het gewenste gedrag goed moet definiëren.”

Marco Buzing | Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid,communicatieadviseur
“Ik kan deze masterclass van harte aanbevelen. Het was voor mij een van de meest zinvolle studiedagen over verandermanagement. Het heeft me nieuwe inzichten geboden en zeker geïnspireerd om me verder te verdiepen in het gedachtengoed van viral change.”

Bart den Dulk | Den Dulk Advies, adviseur
“Zeer leerzaam en bovenal een pragmatische aanpak voor veranderingen (klein en groot). Een must voor iedereen die op een Rijnlandse manier wil veranderen!

Marjolijn de Graaf | Impact Company, veranderbegeleider
“Heel waardevol hoe jij het werk van Leandro Herrero hebt weten te pragmatiseren naar een aanpak die je direct kunt toepassen. Dank je wel!”