Masterclass Viral Change

Wat kun je verwachten?

Op deze eendaagse masterclass staat in de ochtend het gedachtengoed van Leandro Herrero centraal. Zijn kijk op wat een organisatie is, en hoe die functioneert. En waarom traditionele veranderaanpakken niet werken, welke denkfouten daarin zitten. We gaan daarover intensief met elkaar in gesprek, en doen een paar korte opdrachten om de theorie te verteren. Spoiler alert: je komt tot inzichten die mogelijk een ontwrichtend effect hebben op jouw beeld over organisaties en organisatieverandering. Mogelijk raak je ‘bewust onbekwaam’. Weet je ook eens hoe dat voelt.

De middag staat in het teken van ‘how to’, en is geheel gewijd aan het stappenplan om Viral Change toe te passen bij een veranderopgave. We bespreken in detail met welke 11 stappen je een Viral Change traject opzet en uitvoert. Beginnend bij het samenstellen van je veranderteam, en eindigend bij het borgen van de verandering in je organisatie. Wie daarin welke rol heeft, over de do’s en dont’s, agenda’s van bijeenkomsten, etc. Op zo’n manier dat je er in je eigen organisatie direct mee aan de slag kunt.

Na afloop ben je goed op de hoogte van het concept Viral Change en de achtergrond daarbij, en kun je het in de praktijk toepassen bij een veranderopgave.

Tot twee maanden na afloop van de bijeenkomst kun je kosteloos telefonisch sparren en feedback krijgen bij het toepassen van wat je hebt geleerd.

De eendaagse in company crash course vindt plaats op locatie bij de klant of in Utrecht, op een volledig Coronaproof locatie.

Maximaal 15 deelnemers.

Praktische informatie en inschrijven:

Inschrijven viral change 30 sept 2021

Wat zeiden eerdere deelnemers over trainingen van mij?

Maaike Huisman | Hubé HRM Advies, Systemisch organisatiebegeleider
“Het was een inspirerende dag met (opfris van) theorie, toepassing en interactie. Aanrader!”

Babs Asselbergs | BabsAsselbergs, Customer Experience Expert
“Vandaag volgde ik de Crash Course Veranderen van Willem Koerselman. Een toffe dag waarin veel theorie besproken is en we ervaringen met elkaar deelden. Voldoende stof tot nadenken. Bedankt voor de inspirerende dag!”

Martin Morsink | PlanMen, WFM Consultant
“Het opfrissen van de theorie was fijn maar vooral de interactie met andere verander gekken was heel inspirerend. Ik heb toch weer nieuwe inzichten en contacten opgedaan!”

Tanja Groenewegen | ZinZien en Winkel voor Werkgeluk, adviseur, coach, trainer
“Dankjewel voor de inspirerende afwisselende dag Willem Koerselman! Fijn om alle theorie voorbij te zien komen en er met elkaar over te discussiëren. Met mooie aanvullingen vanuit de groep over de praktijk. “

Joost Kaper | Welzijn MensenWerk, Manager
“Willem en medecursisten, bedankt voor een intensieve, leerzame en prettige dag vol duiding van herkenbare situaties en veel nieuwe inzichten. Ik kwam met hoge verwachtingen en ging weg met grote tevredenheid!”

Marieke Driessens | Your Business Point BV, HR-professional
“Het was een super leuke dag met voldoende interactie. Veel geleerd en een perfecte aanvulling op het theoretische plan. Aanrader voor een ieder die nog twijfelt!”

Albert de Graaf  | Buro De Graaf, Change Manager
“Mooie smeltkroes van inzichten, met recht een ‘crash course’. Aanrader voor iedereen die een kundige, praktische professionele update zoekt.”

Meddy Weijmans | GGzE, Gedragswetenschapper
“Dank Willem, voor de waardevolle dag. Heel fijn om op deze manier de verbinding tussen theorie en praktijk te maken op een overzichtelijke en inspirerende manier!” 

Jelle Roorda | Waterschap Limburg, Directeur
“Een hele goede dag gehad en een aanrader voor wie met verandertrajecten bezig is. En wie is dat niet? Topdag. Dank.”

Maurits van der Graaf | Pleiade Consultancy, Consultant
“Het was formidabel! Ik heb niets dan complimenten, de cursus zat uitstekend in elkaar. Je bent een geboren trainer!”

Esther Willemsen | Werkmandejong, procesmanager
“Bedankt Willem! Het was een zeer leerzame en inspirerende dag. Heel veel geleerd om mee aan de slag te gaan.”

Conny van Rooij | Waterschap de Dommel, talentmakelaar
“Echte aanrader! Perfect opgebouwd, inspirerend en helder, fijne groep en super begeleiding! Dank je”

Hedi Visscher | Bureau Visscher, organisatieadviseur
“Dankjewel voor deze inspirerende en leerzame dag! Ik heb ervan genoten. Aanrader voor iedereen die in een dag bijgepraat wil worden over de laatste inzichten in verandermanagement!” 

Iris Bakhuis | Rijnbrink, Senior HRM Adviseur
“Bedankt Willem het was top! Alle laatste veranderkennis weer op een rij, een paar mooie nieuwe inzichten en genoeg aanknopingspunten om verandertrajecten verder te ontwerpen en begeleiden!”

Floortje van Vuuren | FloConsult, Business en Personal development
“Heerlijk! In hoog tempo én modellen, tools, werkvormen, oefenen. En wat jij heel goed doet is structuur en inhoud. Wat een masterclass! Ik kijk uit naar de volgende 😄.”

Jacqueline Kerstma | Friesland Campina, manager continuous improvement
“Inspirerend, mooie balans tussen uitleg en doen, actieve groep en weer genoeg stof tot nadenken en om aan te pakken. Bedankt voor deze dag Willem !”